Ik ben Kim Sitárih; moeder, therapeut, fotograaf, hr-professional, natuurjunkie, bahá’í, eeuwige criticus en altijd in ontwikkeling.

Ik ben een buitenbeentje. De vreemde vogel. Ik zie het vaak anders. Dit heeft voor het overgrote deel van mijn leven geresulteerd dat ik uit de toon viel, wat ik vreselijk vond. Op jonge leeftijd leerde ik mezelf aan om klein te blijven. Niet te “zijn”, want dan verloor ik de verbinding met anderen en hun liefde. Een overleefdeel dat anderen ongetwijfeld zullen herkennen?

Dat is nu anders. Ik heb geleerd dat ik mijn helder-weten en -voelen in kan zetten om anderen te helpen. Ik ben nu dankbaar voor mijn talent om krachtig te “voelen”. Te zien wat anderen (nog) niet zien. In mijn werk als therapeut zet ik dit vermogen in om met mijn cliënten mee te voelen en te helpen vertalen.

Eigen ervaring
Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid in onder andere verslaving- & hechtingsproblematiek, autisme, moederschap, ontwikkelingstrauma en (postnatale) depressie, kan ik mee de diepte in gaan met jou en “erbij blijven”. Ik weet hoe het “daar” is. En ik kan daar zijn met jou, als dat nodig is.

Bahá’í-Leringen – grootste inspiratie in mijn leven
In mijn zijn, doen en laten laat ik me inspireren door de leringen van Bahá’u’lláh. Ik ben een ziel met een lichamelijke ervaring. De leringen zijn het voedsel voor mijn ziel. Naast een krachtige verbinding met de Essentie, de Bron, geeft het me ook inspiratie, inzicht en daadkracht om zinvol te zijn in de wereld; iets te doen tegen de vervreemding! Bahá’ís streven in alles naar eenheid (in verscheidenheid). Er is geen wij en zij, er is alleen wij. Ik ervaar God als een Essentie van Liefde en Licht. In elke sessie nodig ik deze energie uit om mee te doen. Veilig, onvoorwaardelijk en daar.

Opleiding
Een intensief traject waarbij de diepte van dit lichaamsgerichte werk meerdere malen is aangeraakt en doorvoeld. Ik heb de opleiding LET bij Centrum Puur gevolgd. Een opleidingscentrum gespecialiseerd in Energetische Therapie en heelwording, waarbij geen gebied ongeroerd blijft. Dankbaar voor mijn keuze destijds en dat ik nu mensen vanuit deze kennis liefdevol mag begeleiden in hun proces.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.