Kim is een geweldige therapeut. Ik heb meerdere sessies bij haar gehad. Begonnen met een healing. Als herboren kwam ik hier uit. Daarna wou ik meer.
Zelf ben ik holistisch therapeut en daardoor aardig kritisch, maar bij Kim kan ik alles los laten, alsof ik in een bad van liefde stap. Ze voelt intuïtief wat nodig is bij me en doet dit. Waarbij ze altijd goed afstemt op mijn energetisch veld en het grotere geheel. Naast healing en een burn-out release hielp Kim me met het breken en zuiveren van ongezonde koorden tussen mij en mijn (overleden) moeder. Ik denk dat dit toch wel het meest waardevolle voor me is geweest. Deze hielden me tegen om succesvol te kunnen zijn op belangrijke gebieden in mijn leven – ik liep altijd weer tegen dezelfde muur aan. Als entiteit hing mijn moeder om me heen. Kim heeft op een bijzonder liefdevolle manier, samen met mij, haar geholpen om de overgang naar het licht te maken. De blokkade die gekoppeld was aan de energie van mijn moeder is daarna niet meer geweest. Ik ben Kim ontzettend dankbaar en kom graag weer terug bij haar. 

(Tina, 50)

Einstein zei ‘Alles is energie, dat is alles wat er is’. Bij Kim heb ik de kracht daarvan mogen ervaren. Zelden kom je iemand tegen die binnen één sessie direct helend werk verricht. Kim is zo’n uitzondering. Dankbaar dat ze dit werk doet.” (Alke, 49)

“Al bij de eerste ontmoeting bleek Kim door de deur heen aan te voelen dat ik een “ding” met honden heb en liet mij binnen terwijl ze haar hondje ergens uit mijn zicht had gelaten. Dat vond ik al heel bijzonder en zorgde meteen voor een gevoel van veiligheid. Zonder al te veel te hebben gedaan in de eerste minuten, maar wel ruimte te scheppen voor wat wilde komen, was het voor mij meteen veilig genoeg om een enorm (voorouderlijk) verdriet de vrije loop te laten. Met veel geduld en compassie heeft Kim vervolgens met mij gewerkt aan een zeer oud trauma dat nog vast zat in mijn lichaam. Omdat ze zelf ook het nodige heeft meegemaakt, is ze een ware “wounded healer”. Dat vind ik persoonlijk de beste personen om me te helpen op weg naar heling. Ze werkt met een authenticiteit en inlevingsvermogen die een bijzondere prettige en veilige sfeer creëren. Behalve heel praktische grondingsoefeningen hebben me de sessies bij Kim heel veel inzichten gegeven in wat ik onbewust nog allemaal op te ruimen had en heb. Iedereen die bereid is de diepte in te gaan is bij Kim in goede handen.”

De sessie waarin Kim een burn-out release heeft gedaan gaf me heel veel bevrijding van oud zeer dat nog vast zat in mijn lichaam. Met grote voorzichtigheid en steeds weer inchecken of het goed voelt ging ze te werk, wat voor een enorme release heeft gezorgd. Daar ben ik enorm dankbaar voor en ik in het iedereen aanbevelen.” (Linde, 43)

“Door de sessie bij Kim voel ik me lichter in mijn hart! Ik vind dit echt fantastisch. Kim kwam gelijk tot de kern, waar andere sessies met therapeuten het vele sessies duurde.”
(Marian, 59)

“In mij zaten een paar maanden geleden een aantal onverwerkte trauma’s. Ik leek daar maar niet doorheen te komen. Door de sessies bij Kim ben ik weer in mijn “eigen zijn” gebracht. De trauma’s zijn draaglijker, ook al realiseer ik me dat het altijd een deel van mij zal blijven. Ik voel me veel meer in mijn lichaamskracht en geaard in het leven. Naast haar kunde ben ik ook enorm onder de indruk van haar gave om je helemaal veilig te voelen in de therapeutische omgeving. Kim is een hele fijne liefdevolle therapeut.” (Anna, 45)

“Dankzij een therapie sessie met Kim heb ik een verborgen deel in mij kunnen belichten die meer aandacht nodig heeft dan ik het geef. Om dat te doen heb ik praktische tips gekregen en dankzij haar liefdevolle begeleiding kreeg ik de kracht om daarmee aan de slag te gaan.” (Daniel, 38)