Naast de één op één sessies die ik aanbied, organiseer ik wekelijks een live meditatie bijeenkomst in Bussum. Ook werk ik graag samen met andere therapeuten en healers. Wat, wie en wanneer vind je hier.

Wekelijkse Meditatieve gespreksbijeenkomst in Bussum

De Opwaartse Spiraal

Een wekelijkse bijeenkomst voor mensen uit Bussum en Naarden die behoefte hebben aan zowel meditatie, inspiratie én doelgerichte actie ten goede van henzelf en hun directe omgeving.

“Wanneer een oorlogsgedachte opkomt, bestrijdt deze met een sterkere vredesgedachte. Een haatdragende gedachte moet worden vernietigd door een krachtiger gedachte van liefde.”

– Abdu’l-Bahá

We leven in een tijd waarin verbinding en begrip een belangrijk middel zijn tegen vervreemding en verdeeldheid. Eenzaamheid, vooroordelen en angst mogen plaats gaan maken voor vriendschap, begrip en vertrouwen. Daar gaat dit over.

Daarbij zijn deze opbouwende bijeenkomsten een krachtig middel voor het opbouwen van een gezond, inclusief en stimulerend gemeenschapsleven in jouw buurt. Het is bedoeld voor mensen die hun bijdrage in hun directe omgeving verder willen uitdrukken óf hun rol hierin willen ontdekken.


Een bijeenkomst gericht op:

  • Jouw bijdrage in de samenleving verder tot uitdrukking brengen óf je rol hierin willen ontdekken.
  • Het opbouwen van een gezonde, inclusieve en stimulerende omgeving.Iedere sessie bestaat uit drie delen, namelijk:

  • Meditatie (begeleid) & zielsverbinding met elkaar en de Bron; door middel van een begeleide meditatie met afwisselend muziek, gebed, krachtige teksten, sound-healing, aromatherapie en helende stilte. 
  • Consultatie & reflectie (op de doelen van afgelopen week); gelijkwaardig gesprek over wat er op kwam tijdens de meditatie en aangedragen onderwerp. Gezamenlijk kijken we ernaar en delen we wat in ons opkomt om het kracht en visie te geven. Consultatie is een krachtige en opbouwende manier van in gesprek gaan met elkaar. Hieruit vormen altijd verhelderende inzichten. 
  • Weekdoel (actie) vormen; het maken van een persoonlijk weekdoel. Dit kan een individueel of een gezamenlijk in geval van samenwerking. 

Aanmelden is niet nodig.

Iedere vrijdag (afwijkend tijdens schoolvakanties, neem dan contact op).

Tijd: 10.00 – 12.00 uur.

Locatie:
Wijkcentrum Uit-Wijk
Doctor Schaepmanlaan 10-12, 1402 BT Bussum